Aktuális

Aktuális

LG_VEGFELHASZNALOI_Arlista_2018.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe tavaszi vetőmag végfelhasználói árlista 2018.

 

 

2018_LG_kuk_nap.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe 2018 évi kukorica és napraforgó termékkatalógusa.

 

2017-oszi-kalaszos-1.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe őszi kalászos végfelhasználói árlista 2017.

 

 

termeloi_velemeny_Barna_Ssndor_BacsKK.jpg

Barna Sándor – magángazdálkodó, Tiszaalpár, Bács-Kiskun megye

 

 

LG_agraragazat_2017.jpg

Nagyobb termés, jobb termésbiztonság, kiszámíthatóbb értékesítés LG őszi búzákkal!

Töltse le brossúránkat!

 

2017-oszi-kaposztarepce-katalogus-borito.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe 2017 évi őszi káposztarepce termékkatalógusa.

 

okiratok.jpg

A Limagrain is szerepelt azon nemesítő cégek között, akik a 8 szántóföldi növény 55 új fajtájának / hibridének elismerő okiratát vehette át január 26-án az Agromash Expon a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonság Hivataltól (NÉBIH). Cégünk 3 növényfaj közül az alábbi fajtát és hibrideket ismertette el, amelyekkel már találkozhatott illetve a közlejövőben találkozhat a termékkínálatunkban.

2017-vetomag-arlista-tn.jpg

Limagrain CE SE Magyarországi fióktelepe tavaszi vetőmag végfelhasználói árlista 2017.

 

borito.JPG

Kiadványukban, a hazánkban legnagyobb vetésterülettel rendelkező szántóföldi növények közül a kukorica és napraforgó vetőmag kínálatával találkozhat.

Hibridjeink több esetben egyedülálló genetikai, nemesítési innovációt jelenítenek meg. Gondoljanak csak a már méltán ismertté vált silóprogramunk magas rost emészthetőségű LGAN hibridjeire, vagy a nemrég bevezetett SUNEO márkajelű és a legújabb Clearfield® Plus napraforgó hibridjeinkre, melyek további terméselőnyt és biztonságot, vagyis kevesebb kockázattal nagyobb hasznot nyújtanak Önöknek.

Lapozza virtuális katalógusunkat és keresse területileg illetékes kollégánkat, hogy szakértelmével segítsen Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb vetőmagot.

oszi-kaposztarepce-kiadvany.jpg

Jelen ajánlatunkban, az LG őszi káposztarepce, őszi búza és őszi árpa vetőmagjaival találkozhatnak, melyek több esetben egyedülálló genetikai, nemesítési innovációt jelenítenek meg, és olyan tulajdonságokkal vannak felvértezve, amelyek nagyobb terméseredményt és biztonságosabb termeszthetőséget biztosítanak Önnek.

Lapozza virtuális katalógusunkat és keresse területileg illetékes kollégánkat, hogy szakértelmével segítsen Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb vetőmagot.

youtube.png

Főbb termékeinkről készült bemutató filmeken keresztül is tájékozódhat azok kiváló tulajdonságairól, tartson velünk egy szántóföldi sétára.